Posted on 27.03.2015
Милано – мода, изкуство и дизайн, това е обхватът на живота в този град, изпълнен с необичаен ритъм, стил и елегантност. Но все пак, това не е всичко, защото само да вкусите тук от традиционната италианска кухня – това е несравнимо преживяване.
Усетихме миланския полъх и настроение на месечното събитие в Trattoria Giuseppe Verdi – „Serata di Milano“. Джузепе беше приготвил типичните ястия от Ломбардия – салата с филе от пуйка, ризото ала миланезе, телешки джолан с бяло вино и панчета, и за десерт Cavallott, а Калоян Кавръков беше подбрар специални италиански вина, които се оказаха перфектния аксесоар към менюто. Не е за пренебрегване и фактът, че Искра и Пламена раздаваха награди.
Please fix the following errors and try again